Matchday! Vier manieren om Roda JC Kerkrade - FC Utrecht te volgen

17 december 2016

Het is zaterdag, het is matchday! Niet in Kerkrade vanavond? Nestel je voor de tv, zet de radio aan en vul je second (en third) screen met de leukste social media! 

Ook voor de thuisblijvers zijn er vanavond (zaterdag) tal van mogelijkheden om de wedstrijd Roda JC Kerkrade - FC Utrecht rechtstreeks te volgen. FCUtrecht.nl zet ze op een rijtje.

Live verslag via @fcutrechtmatch
Je second screen laten volstromen met tweets over de wedstrijd van vanavond? Volg dan @fcutrechtmatch. Dat kanaal wordt door de meegereisde reporter van FC Utrecht van content voorzien.

Unieke foto’s en beelden via Snapchat
Een uniek kijkje achter de Limburgse schermen? Dat krijg je van FC Utrecht, vanuit het Parkstad Limburg Stadion, via Snapchat. Volg de club op Snapchat, voeg toe: fc_utrecht.

Radioverslag
Natuurlijk zetten ook de vaste clubwatchers van RTV Utrecht vandaag koers naar Limburg. Vanuit het Roda JC Kerkrade-stadion doen ze live verslag van de bekerwedstrijd in het programma Namen & Rugnummers. Tune in!

Win kaarten, voorspel de uitslag
Het volgen van de wedstrijd extra spannend maken voor jezelf? Ook dat kan! Vul jouw voorspelling in op Facebook en maak kans op 2 vrijkaarten voor één van de wedstrijden van FC Utrecht!

Live op televisie
Last but not least: de wedstrijd Roda JC Kerkrade - FC Utrecht wordt live uitgezonden door FOX Sports, dat vanuit Kerkrade ook een voor- en nabeschouwing op de buis brengt.

De wedstrijd Roda JC Kerkrade - FC Utrecht begint vanavond (zaterdag) om 18.30 uur. 

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Digital partner

tres