Passie voor voetbal, de provincie en elkaar

FC Utrecht is er van overtuigd dat wij als club in het hart van de provincie, een bijdrage kunnen leveren aan een gezonder en gelukkiger Utrecht. FC Utrecht neemt daarin verantwoordelijkheid en streeft ernaar zoveel mogelijk mensen en organisaties te enthousiasmeren rondom FC Utrecht en te verbinden aan de club. Wij maken het verschil door samen te werken met diverse partners en organisaties vanuit een gezamenlijke passie voor voetbal, de provincie en voor elkaar.

Samenwerken met FC Utrecht? Sluit aan met uw bedrijf. Wilt u met uw organisatie maatschappelijk uw steentje bijdragen en ziet u kansen om samen te werken met FC Utrecht Maatschappelijk? Wij bekijken graag samen met u de mogelijkheden om onze krachten te bundelen! Neem gerust contact op met s.pater@fcutrecht.nl en vraag naar de mogelijkheden.

SAMEN FC UTRECHT

Op dit moment hebben we een samenwerking met 12 gemeenten in de provincie Utrecht. Deze samenwerking willen we concretiseren, professionaliseren en verduurzamen.

Dit doen we onder andere aan de hand van:

  • Een intense, positieve en interactieve samenwerking tussen de gemeente en FC Utrecht;
  • Het tot stand brengen van ontmoetingen, het leggen van verbindingen en elkaar positief inspireren staat centraal;
  • We zijn overal in de gemeente zichtbaar met maatschappelijke activiteiten;
  • FC Utrecht naar de gemeente, de gemeente naar FC Utrecht.

IMPULS LOUNGE

Bij de thuiswedstrijden van FC Utrecht ontmoeten de ondernemers elkaar in de lounge, delen hun kennis, brengen elkaar op ideeën. In overleg met de partners worden er relevante en inspirerende thema’s bepaalt met vaak een boeiende spreker. 

De thuiswedstrijden van FC Utrecht zijn de vaste momenten dat de partners van de Impuls Lounge elkaar ontmoeten, maar dat gebeurt ook buiten het stadion. Zo werd er afgelopen september voor de partners een stadswandeling in Utrecht (met gidsen en op gepaste afstand) georganiseerd, die eindigde in de Michaëlskapel van de Domtoren. Verder worden er geregeld bedrijfsbezoeken gehouden. Zodra de omstandigheden het toelaten, staan onder meer bezoeken aan het Centraal Militair Hospitaal, Tentoonstelling 300 jaar a.s.r. en het bedrijfspand van ‘Future Groep’ op het programma. 

Het woord ‘impuls’ dynamiek, energie en daadkracht. De letters afzonderlijk staan ook ergens voor. 

I van inclusief en innovatief 
M van maatschappelijk
P van provincie Utrecht
U van Utrecht 
L van leefstijl 
S van sociaal

De huidige partners van de Impuls Lounge zijn:
a.s.r.
Future Groep
DHL
Jacobs Douwe Egberts
JUIZZ
AgileWerk
De Bosscherwaarden
Stichting IT4Kids
Philadelphia
Yarden
Schoonderbeek
Utrecht Marketing

MAATSCHAPPELIJK PARTNERS

      

Bekijk hier waarom we trots zijn op onze maatschappelijk partners.