Passie voor voetbal, de provincie en elkaar

FC Utrecht is er van overtuigd dat wij als club in het hart van de provincie, een bijdrage kunnen leveren aan een gezonder en gelukkiger Utrecht. FC Utrecht neemt daarin verantwoordelijkheid en streeft er naar zoveel mogelijk mensen en organisaties te enthousiasmeren rondom FC Utrecht en te verbinden aan de club. Wij maken het verschil door samen te werken met diverse partners en organisaties vanuit een gezamenlijke passie voor voetbal, de provincie en voor elkaar.

GEMEENTEWEEK

Op dit moment hebben we een samenwerking met 12 gemeenten in de provincie Utrecht. Deze samenwerking willen we concretiseren, professionaliseren en verduurzamen. Dit doen we onder andere aan de hand van de gemeenteweken.

De gemeenteweek:

  • Een intense, positieve en interactieve samenwerking tussen de gemeente en FC Utrecht.
  • Het tot stand brengen van ontmoetingen, het leggen van verbindingen en elkaar positief inspireren staat centraal.
  • We zijn overal in de gemeente zichtbaar met maatschappelijke activiteiten.
  • FC Utrecht naar de gemeente, de gemeente naar FC Utrecht.
  • Afsluiten met wedstrijd in Stadion Galgenwaard.

OPRECHT UTRECHT

FC Utrecht wil niet alleen laten zien dat het dé voetbalclub van de Domstad is, maar ook dat het staat voor het gedachtegoed van Sint Maarten, de beschermheilige van de stad.

Oprecht Utrecht is een platform waarbij Utrechters vanuit hun hart hulp bieden aan stads- en dorpsgenoten die het nodig hebben. Wij tonen hiermee nadrukkelijker onze maatschappelijke betrokkenheid. Oprechte Utrechters helpen elkaar. Klik hier voor meer informatie.

PROVINCIELOUNGE

De Provincie Lounge is een initiatief van FC Utrecht Maatschappelijk in samenwerking met partner Dietz Strategie & Communicatie. De Provincie Lounge is dé plek waar bestuurders en ondernemers uit de regio Utrecht elkaar ontmoeten en waar maatschappelijke vraagstukken worden besproken.

 alt=

FC Utrecht wil met dit unieke initiatief een invulling geven aan haar verbindende en economische rol in de provincie en de waardevolle samenwerking met gemeenten in de regio extra benadrukken. Daarnaast willen wij op deze manier het regionale bedrijfsleven koppelen aan de maatschappelijke programma’s van FC Utrecht en met elkaar de krachten bundelen.