Fans van de toekomst

Met FC Utrecht maatschappelijk streven wij er naar om een bijdrage te leveren om van Utrecht de meeste vitale provincie van Nederland te maken. Jeugd onder 12 is hierbij een belangrijke doelgroep. Bij hen kunnen we een belangrijke rol spelen met betrekking tot het informeren, inspireren en enthousiasmeren over het belang van een gezond en economisch vitaal leven. Door de kinderen op een leuke en zinvolle manier te bereiken, en hier voor de kracht van voetbal en FC Utrecht in te zetten, hopen we het verschil te kunnen maken.

DIGITAAL LESPAKKET

Bij kinderen kunnen wij een belangrijke rol spelen met betrekking tot het informeren, inspireren en enthousiasmeren over het belang van een gezond en vitaal leven. Met ons interactieve lesprogramma willen wij de kans benutten om direct bij te dragen aan de fysieke, sociale en mentale ontwikkeling van kinderen uit de provincie Utrecht. De lessen zijn gratis toegankelijk voor alle basisscholen uit de provincie. Klik hier voor meer informatie over FC Utrecht Leert.

WKZ WEEK

Tijdens de WKZ-week – waarbij FC Utrecht het WKZ bezoekt, maar het WKZ ook FC Utrecht bezoekt – staat alles in het teken van het zieke kind. Gedurende deze hele week laten wij de kinderen in het ziekenhuis even vergeten waarom zij in het ziekenhuis zijn. Als afsluiting nodigen wij de kinderen met hun verzorgers uit bij een thuiswedstrijd van FC Utrecht.

32ste Skybox in WKZ

FC Utrecht gaat dit seizoen een skybox realiseren in het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht. Door middel van die ruimte kan FC Utrecht er elke dag zijn voor de kinderen in het ziekenhuis, waarmee de club al jarenlang een bijzondere band onderhoudt.

FC UTRECHT ON TOUR

De FC Utrecht on Tour is een clinic die wordt verzorgd door trainers van FC Utrecht. Wekelijks wordt een voetbalclinic gegeven aan de D- en E-pupillen bij een aan FC Utrecht verbonden RAC-club. Hiervoor worden onder andere kinderen uitgenodigd die vanuit hun thuissituatie minder mogelijkheden hebben om zich sportief te ontwikkelen.