Van der Kreeft Heftruck.com achterop shirt FC Utrecht

22 januari 2017

Eénmalige sponsorwissel voor gulle bijdrage aan IT4Kids

Oplettende supporters zagen dat FC Utrecht vandaag niet met 4Launch achter op de rug speelde, maar met Van der Kreeft Heftruck.com. 4Launch stond voor één keer de plaats op het shirt af, omdat de heftruckleverancier een gulle donatie had gedaan tijdens het gala van Stichting IT4Kids.
 
Stichting IT4Kids zorgt er met de bijdrage voor dat er in de provincie Utrecht honderden kinderen kunnen sporten voor wie dat niet vanzelfsprekend is, bijvoorbeeld om financiële redenen. De stichting is opgezet voor Infotheek Groep, het moederbedrijf van 4Launch, en geeft bedrijven en organisaties de mogelijkheid de opkoopwaarde van hun vervangen IT-hardware te doneren aan een goed doel. IT4Kids kon zo de afgelopen jaren al meer €200.000 investeren in sportkansen voor elk kind.
 
Van der Kreeft Heftruck.com is een begrip in midden Nederland en de autoriteit op het gebied van verhuur, lease, verkoop en reparatie van heftrucks en alle gerelateerde onderdelen, machines en apparatuur. Dat doet het bedrijft met veel expertise, passie en met focus op een minimale CO2 voetafdruk op de aarde.
 
Van der Kreeft Heftruck.com was vanzelfsprekend vandaag ook te gast in de skybox van Infotheek. De gulle gasten zagen dat FC Utrecht met 0-1 verloor van Ajax.
 
 

20170122_FCUAja-8897
20170122_FCUAja-9238
20170122_FCUAja-5518

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Digital partner

tres