Junior Tigers begeven zich op glad ijs

1 maart 2017

Kids club-leden maken plezier op de schaatsbaan van Beachclub Klein Scheveningen.

Niet figuurlijk, maar letterlijk: de jongste supporters van FC Utrecht trokken gistermorgen (dinsdag) de ijzers onder hun voeten en toonden hun beste kunstjes op het ijs van Beachclub Klein Scheveningen. De één zoefde over het ijs, alsof hij nooit anders had gedaan. De ander had wat meer moeite en viel af en toe glibberend en glijdend op de grond.
 
De activiteit van de kids club van FC Utrecht begon al om half tien. Toen opende Beachclub Klein Scheveningen de deuren voor twee uur lang schaatsplezier. Het ijs was gepoetst, de muziek stond aan en de schaatsen stonden klaar. Toen iedereen binnen was, waagden Tiger en Tigergirl zich ook op de gladde vloer voor een vrolijke groepsfoto. Hierna ging het echt los: van link naar rechts, van voor naar achter; alle hoeken van de schaatsbaan werden gevonden. Ook de super snelle glijbaan, naast de schaatsbaan, werd dankbaar in gebruik genomen.
 
Hoewel de prijs voor het mooiste pirouetje aan Tiger en Tigergirl voorbij ging, waren ze zeker populaire gasten bij Beachclub Klein Scheveningen. Van gezellige knuffels tot enthousiaste high fives, de mascottes van FC Utrecht waren overal voor in.
 
Na anderhalf uur schaats- en speelplezier was het tijd om even uit te puffen. In het warme restaurantgedeelte genoten de kinderen van een frietje en een drankje. Opgewarmd en blij vertrokken de Junior Tiger-leden vervolgens weer richting huis. Maar niet voordat zij hun verrassing in ontvangst hadden genomen van Tiger en Tigergirl.
 
Al met al een ochtend vol actie en adrenaline; maar bovenal een ochtend vol lachende gezichten.

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal logo_H&H_2_wit Amstel website

Digital partner

tres