vv De Meern wint Junior Tigers Toernooi (4-9 jaar)

23 mei 2017

Op het zonovergoten trainingscomplex van FC Utrecht wonnen de jongens van vv De Meern.

Op het zonovergoten trainingscomplex van FC Utrecht wonnen de jongens van vv De Meern afgelopen woensdagmiddag 17 mei het Junior Tigers voetbaltoernooi voor 4-9 jarigen. In de finale streden zij tegen Équipe de Reve, dat zich kranig verweerden. Na 12 minuten strijd stond de eindstand op het scorebord: 2-0.

Het trainingscomplex van FC Utrecht was het toneel van zo’n 100 rode wangetjes, blote buiken en lachende kindergezichten. Op de warmste dag van de week veranderde het sportcomplex in een mini-voetbal-festival. Er werd niet alleen gevoetbald op het veld, ook konden de jongens en meiden levend tafelvoetbal spelen op een groot springkussen. Bovendien kregen ze nog een clinic van de échte profs van Jong FC Utrecht.

Langs het veld stonden de ouders, broertjes en zusjes, die zich eveneens niet hoefden te vervelen. Er waren kleine spelletjes, Tiger en Tigergirl liepen rond, iedereen kon genieten van een lekkere gezonde snack (aangeboden door hoofdsponsor Zorg van de Zaak) en natuurlijk klonk er een gezellig muziekje op de achtergrond. Toen om 15.30 uur de ijscoman ook nog langs kwam, was het feest compleet. 

De Junior Tiger kids van 10 tot 13 jaar moeten nog een weekje wachten op het voetbaltoernooi. In verband met de finaleronde play-offs is het toernooi verplaatst naar woensdag 31 mei.

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal logo_H&H_2_wit Amstel website

Digital partner

tres