maandag 9 april 2018  20:00
Stadion Galgenwaard
Keuken Kampioen Divisie
Jong FC Utrecht
2
-
FC Volendam
1

Jong FC Utrecht - FC Volendam

Kaartverkoop
Voorbeschouwing
Wedstrijdverslag
De wedstrijd in beeld

Wedstrijd: Jong FC Utrecht - FC Volendam
Speeldatum: 09-04-2018
Aanvangstijd: 20.00
Locatie: Stadion Galgenwaard, Utrecht
Competitie: Jupiler League
ClubCard-verplichting: Voor deze wedstrijd geldt geen clubkaartverplichting. Er is dus vrije vekoop.
Openingstijd stadion: 19.00 uur.


Verkoopperiodes Start verkoop Einde verkoop
Internet verkoop: 23-03-2018, 09.00 uur 09-04-2018, 20.00 uur
Verkoop via Fanshop: 23-03-2018, 10.00 uur 07-04-2018, 17:00 uur
Klik hier voor de actuele openingstijden van de Fanshop
Verkoop wedstrijddag: Op de wedstrijddag zijn de kassa's vanaf 19.00 geopend in de FanshopJupiler League-wedstrijd tegen Wijdbroeken begint vanavond (maandag) om 20.00 uur.

Nieuwe week, nieuw dubbel wedstrijdprogramma voor Jong FC Utrecht. Het team van trainer/coach Robin Pronk, dat in deze fase van het seizoen in sneltreinvaart van de ene naar de andere uitdaging gaat, speelt vanavond (maandag) in Stadion Galgenwaard tegen FC Volendam. Het treffen met de Wijdbroeken begint om 20.00 uur.

Drie zeges op rij: dáár ging Jong FC Utrecht afgelopen vrijdag voor in Flevoland. En in het Yanmar Stadion tegen Almere City FC behoorde een driepunter ook absoluut tot de mogelijkheden. Maar na knappe overwinningen op achtereenvolgens Jong AZ (1-3) en Go Ahead Eagles (1-0) viel het kwartje op het Almeerse kunstgras de verkeerde kant op voor de talenten uit de Domstad. De gelouterde Sherjill Mac-Donald besliste het treffen met twee goals: 2-1.

Niet doorgedrukt
“Er waren drie, vier momenten waarop we de trekker moesten overhalen”, blikte trainer/coach Pronk terug vrijdagavond in de catacomben van het Yanmar Stadion. “In aanvallend opzicht waren we niet vaak genoeg in staat door te drukken.”

De nodige bekende gezichten
Vanavond een nieuwe kans op succes voor de talenten uit Utrecht, die andermaal een team treffen dat in deze fase van de competitie alles op alles moet zetten om plaatsing voor de play-offs af te dwingen. In de middenmoot van de ranglijst zijn de verschillen minimaal. Eén punt meer of minder kan het verschil maken tussen wél of geen toetje in de vorm van play-offs. Bij de Volendammers de nodige spelers met een verleden bij (de jeugdrangen) van FC Utrecht, zoals Rodney Antwi en Anthony Berenstein.

Catering in ’t Wed & Waard Lounge
Tickets voor de Jupiler League-wedstrijd Jong FC Utrecht – FC Volendam zijn verkrijgbaar via INTERNET en in de FC Utrecht Fanshop. Die gaat vanavond om 19.00 uur open. Let op: de catering is in de ’t Wed & Waard Lounge vanavond. Lees daar HIER meer info over.

Live verslag
Er vanavond niet bij? Flitsen van de wedstrijd komen voorbij op FOX Sports, dat een schakelprogramma uitzendt. Liever alle ins en outs van de wedstrijd tot je nemen? Volg dan het live verslag dat FC Utrecht doet via TWITTER

Jong FC Utrecht

FC Volendam

Dankzij een late treffer van Karim Loukili wint Jong FC Utrecht met 2-1.

Een beste wedstrijd? Dat was het niet. Maar dankzij een late treffer van middenvelder Karim Loukili wint de ploeg van trainer/coach Robin Pronk met 2-1 van de nummer negen uit de Jupiler League, FC Volendam.
 
Karim Loukili aan de bal. De aanvallende middenvelder dribbelt steeds verder richting het doel van Hobie Verhulst. Gaat hij passen? Passeert hij een aantal man? Welnee! Loukili beslist binnen enkele seconden om uit te halen. Wat volgt is een lage schuiver in de verre hoek. 85 minuut, 2-1!  Jong FC Utrecht koerst richting de overwinning.
 
Vroege goal
Al in de negende minuut ligt de bal ‘in het netje’. Via de linkervleugel komt Sylla Sow op en geeft hij de bal voor. Bij de tweede paal staat rechtsback Giovanni Troupée om de bal binnen te koppen. Na tien minuten klinkt ‘La Cucaracha’ al uit de speakers van Stadion Galgenwaard. Een goed begin voor de beloftenploeg uit de Domstad.

Aan de thee
Met een 1-0 voorsprong de rust in gaan is een zegen, maar FC Volendam steekt daar nog vlak voor het rustsignaal een stokje voor. Een voorzet vanaf rechts wordt door Teije ten Den binnengetikt. Eén minuut voor rust scoort FC Volendam de gelijkmaker. Zuur.

Tweede helft
De tweede helft begint chaotisch. Beide partijen weten moeilijk hun medespelers te vinden, wat leidt tot veel balverlies en frustratie onder de supporters op de tribunes. In die fase komt Jong FC Utrecht wel nog erg dichtbij de 2-1. Drie pogingen achter elkaar worden tegengehouden door doelman Hobie Verhulst. De treffer van Loukili in de 85e minuut was daardoor een nog grotere verlossing.
 
En door!
Lang de tijd heeft Jong FC Utrecht niet om te genieten van deze overwinning tegen FC Volendam. Aankomende vrijdag speelt de ploeg van trainer/coach Robin Pronk alweer in Velsen-Zuid tegen Telstar.
 
Jong FC Utrecht – FC Volendam 2-1 (1-1)
9. Giovanni Troupée 1-0
44. Teije ten Den 1-1
85. Karim Loukili 2-1
 
Gele kaarten: Dario Dumic (Jong FC Utrecht), Karim Loukili (Jong FC Utrecht)

Rode kaarten: Karim Loukili, twee keer geel (Jong FC Utrecht)

Toeschouwers: 667
 
Scheidsrechter: Edgar Bijl
 
Opstelling Jong FC Utrecht:
Thijmen Nijhuis; Giovanni Troupée, Dario Dumic, Robin Zwartjens, Robin van der Meer; Odysseus Velanas, Anouar Kali, Rick Mulder (60. Karim Loukili); Mohamed Mallahi, Jeredy Hilterman (82. Jan-Willem Tesselaar), Sylla Sow
 
Opstelling FC Volendam:
Hobie Verhulst; Ties Evers, Marco Tol, Daan Klinkenberg (89. Nick Runderkamp), Paul Kok; Joey Veerman (87. Enzo Stroo), Kevin Visser, Gerry Vlak (77. Alex Plat); Nick Doodeman, Teije ten Den, Anthony Berenstijn 

Onderlinge resultaten

9 April 2018
20:00
Jupiler League - regulier
  2
FC Utrecht
vs
FC Volendam
1  
8 December 2017
20:00
Jupiler League - regulier
  2
FC Volendam
vs
FC Utrecht
1  
13 Februari 2017
20:00
Jupiler League - regulier
  2
FC Utrecht
vs
FC Volendam
4  
16 September 2016
20:00
Jupiler League - regulier
  2
FC Volendam
vs
FC Utrecht
2  

Gerelateerd nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Digital partner

tres
Prijzen: Klik hier voor de prijzen van de losse tickets.