Pronk: 'Het moet beter'

24 november 2017

Trainer/coach Robin Pronk laat zijn licht schijnen over de 2-4 nederlaag van Jong FC Utrecht tegen Almere City FC.

Jong FC Utrecht legde het vanavond (vrijdag) af tegen Almere City FC. Ondanks het feit dat de Utrechters tot twee keer toe de leiding namen, stapten de Flevolanders als winnaars van het veld in Bunschoten-Spakenburg: 2-4. FCUtrecht.nl sprak met trainer/coach Robin Pronk van Jong FC Utrecht over de nederlaag.

“Als we kijken naar het aanvallen: we maken twee heel mooie goals. En we hebben nog een aantal goede aanvalssituaties gehad. Maar we lieten het ook na een derde goal te maken”, legde Pronk de vinger op de zere plek. “In een aantal situaties waren we te zelfzuchtig.”

Aan de andere kant van het veld moesten de Utrechters vier treffers toestaan. “Dan kunnen we natuurlijk nooit tevreden zijn. Het zag er een aantal keer niet goed uit”, aldus Pronk.

“We hadden een plan, wisten hoe we wilden spelen en wisten wat we van Almere City FC konden verwachten. Daarin hebben we een aantal dingen goed gedaan, maar ook een aantal niet. En die zijn bepalend”, ging Pronk verder in de catacomben van De Westmaat. “Daardoor verlies je uiteindelijk met maar liefst 2-4.”

“Het moet gewoon beter in veel opzichten”, aldus de oefenmeester van de beloftenploeg van FC Utrecht.

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Digital partner

tres