Jong FC Utrecht is Team van de Maand

16 mei 2016

Jong FC Utrecht is uitgeroepen tot Team van de Maand april/mei. Hoofd Opleidingen Henny Lee van FC Utrecht over de uitverkiezing van de selectie van trainer/coach Robin Pronk:

“De beloftenploeg heeft onze club op een geweldige manier gerepresenteerd middels het behalen van het kampioenschap in de Beloftencompetitie én de promotie naar de Jupiler League. Het genoemde resultaat komt voort uit een goede samenwerking tussen de staf van het eerste elftal, Jong FC Utrecht en de hoogste jeugdteams, want ook de resultaten van FC Utrecht O17 en FC Utrecht O19 telden mee voor de promotie. Jong FC Utrecht heeft bovendien wekelijks gespeeld met een heel jong en zelf opgeleid team, met name in de laatste fase van het seizoen.”

“Daarnaast bereikte dit team deze knappe prestatie met een speelstijl die aansluit bij de cultuur van onze club en bij onze visie op voetbal, die gekenmerkt wordt door de begrippen: Dwingend, Technisch, Naar voren gericht, Met lef, Passie en strijd. Jong FC Utrecht heeft dit in een aantal wedstrijden meer dan waargemaakt. Bovendien wist ons publiek in de kampioenswedstrijd het team ‘in de armen te nemen’ en daarmee blijken als twaalfde man deze prijs meer dan te waarderen. Jong FC Utrecht is dan ook meer dan terecht tot Team van de Maand uitgeroepen.”

“Een foto van het betreffende team, voorzien van een bijschrift, heeft een plaats gekregen in de catacomben van Sportcomplex Zoudenbalch en in De Hattrick.”

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Digital partner

tres