Geinoord-uit volgende test voor Jong FC Utrecht

1 juli 2016

De volgende test wacht voor Jong FC Utrecht. De beloftenploeg van trainer/coach Robin Pronk speelt morgen (zaterdag) in Nieuwegein tegen Eersteklasser Geinoord. Het oefenduel begint op Sportpark Parkhout om 14.30 uur.

Vier keer was het raak donderdagavond in Benschop. Daar was Jong FC Utrecht enkele maatjes te groot voor Derdeklasser vv Benschop, dat de schade desalniettemin nog aardig wist te beperken tegen de kersverse Jupiler League-opponent: 0-4.

Kooijman op de bank
Morgenmiddag (zaterdag) wacht het talententeam van FC Utrecht een klus die, op papier dan toch zeker, zwaarder is. Komt Benschop deze jaargang uit in de Derde Klasse, Geinoord is in de Eerste Klasse terug te vinden. Dick Kooijman is er trainer. Kooijman, ex-prof van onder meer Vitesse, Heracles Almelo, FC Groningen, AZ en Go Ahead Eagles, heeft de taak diverse nieuwelingen in te passen bij de roodwitten.

Acht en vier goals
De afgelopen seizoenen troffen Jong FC Utrecht en Geinoord elkaar in de voorbereiding ook al. Een jaar geleden walsten de Utrechters op een bloedhete zaterdagmiddag in Zeist met 8-0 over de Nieuwegeiners heen, die een jaar eerder op een al bijna even warme dag op Zoudenbalch met 4-0 klop kregen van Jong FC Utrecht.

Twee wedstrijden
Voordat om 14.30 uur Geinoord - Jong FC Utrecht begint, wordt er in Nieuwegein een voorwedstrijd gespeeld. Die begint om 11.30 uur en daarin neemt Geinoord JO17 het op tegen FC Utrecht O15.

Live verslag via Twitter en Snapchat
FC Utrecht-supporters die niet langs de lijn staan in Nieuwegein maar wél benieuwd zijn naar de verrichtingen van de beloftenploeg tegen Geinoord, kunnen de wedstrijd via social media rechtstreeks volgen. FC Utrecht doet verslag via Twitter (@fcutrechtmatch) en het nieuwe kanaal Snapchat. Volg de club ook daar, voeg toe: fc_utrecht.

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Digital partner

tres