Bijzondere opponent voor beloften: Wolves Reserves

21 juli 2016

Jong FC Utrecht speelt vanavond (donderdag) in Rheden een vriendschappelijke wedstrijd.

De beloftenploeg van FC Utrecht speelt vanavond (donderdag) een oefenwedstrijd tegen Wolverhampton Wanderers Reserves. De partij wordt gespeeld op Sportpark IJsselzicht, de thuishaven van SC Rheden. Daar gaat de bal vanavond om 19.00 uur rollen.

Jong FC Utrecht is een weekje buiten de deur. De ploeg van trainer/coach Robin Pronk stapte maandag de bus in op Sportcomplex Zoudenbalch en verliet de touringcar in Rheden. Daar werkt het talententeam van FC Utrecht verder toe richting de start van het Jupiler League-seizoen.

Gelderse grond
De Gelderse grond is een uitstekende uitvalsbasis gebleken de afgelopen seizoenen, toen Jong FC Utrecht er ook op trainingskamp ging en uiteindelijk kampioen werd van de Beloftencompetitie Divisie B (2014/2015) en de Beloftencompetitie (2015/2016), met promotie naar de Jupiler League als beloning. Vorig seizoen, ook in Rheden, troffen de Utrechters tijdens hun trainingskamp eveneens een Britse tegenstander. Newcastle United Reserves, een team uit de Engelse Premier League voor beloftenteams, bleek met 1-2 te sterk voor de Utrechters.

Wolverhampton Wanderers
De Engelse tegenstrever die de Utrechters vanavond treffen, kwam afgelopen seizoen uit in de U21 Premier League Division 2. In de reeks waarin Derby County Reserves als eerste eindigde en Arsenal Reserves tweede werd, besloten de Young Wolves het seizoen op plek twaalf.

IJsselzicht 
De wedstrijd Jong FC Utrecht – Wolverhampton Wanderers Reserves begint vanavond (donderdag) om 19.00 uur op Sportpark IJsselzicht. Dat is de thuisbasis van SC Rheden. Het adres: IJsselsingel 91, 6991 ZR, Rheden.

Live verslag
Niet langs de lijn in Rheden? FC Utrecht doet rechtstreeks verslag van de vriendschappelijke partij via Twitter (@fcutrechtmatch) en Snapchat: fc_utrecht. 

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Digital partner

tres