Jong FC Utrecht heeft het seizoen afgesloten met een gelijkspel. In de oefenwedstrijd op bezoek bij Jong NAC Breda werd het 2-2. De thuisploeg opende in de eerste helft de score, waarna Jong FC Utrecht in de tweede helft op voorsprong kwam via Laurens van der Voort en Esmat Shanwary. Even voor tijd maakte Jong NAC uit een penalty weer gelijk.

1-0
Jong FC Utrecht begon dominant aan de wedstrijd, maar kwam niet tot echte kansen. Naarmate de eerste helft vorderde, kreeg Jong NAC Breda meer grip op de wedstrijd. Dit resulteerde na ruim twintig minuten spelen in een hele grote kans, waarbij de bal uiteindelijk naast ging. Twee minuten later was het wel raak. Een zwabberend afstandschot vloog in het doel.

De thuisploeg stond daarmee op voorsprong en ging op zoek naar meer. Niet veel later ging de bal net over de goal van Paul van der Helm. Jong FC Utrecht zette daar geen echte kansen meer tegenover. De ploeg van Ab Plugboer kwam wel voor de goal, maar werd niet gevaarlijk, waardoor 1-0 ook de ruststand was.

Tweede helft
In het begin van de tweede helft was het spelbeeld niet anders. Jong NAC creëerde kansen, maar wist deze niet doeltreffend af te ronden. Jong FC Utrecht zette daar gedreven voetbal tegenover, maar miste precisie.

Twee minuten, twee goals
Na zeventig minuten spelen werd het harde werken beloond en maakte Jong FC Utrecht de gelijkmaker. Laurens van der Voort was razendsnel toen hij zag dat de keeper een schot wel kon keren, maar de bal niet vast kon houden en tikte de rebound binnen. Nog geen twee minuten later was het weer raak. Esmat Shanwary kreeg de bal mee van Remco van Wingerden, speelde zichzelf vrij en schoot de bal achter de keeper: 1-2.

De wedstrijd was daarmee nog niet gespeeld. Nog geen vijf minuten later kwam Jong FC Utrecht goed weg toen een afstandschot via de onderkant van de lat uit de goal sprong. Aan de andere kant van het veld ging Thijs van Hofwegen alleen op de keeper af, maar deze was er op tijd bij en pakte de bal voordat Van Hofwegen kon scoren.

2-2
Uiteindelijk viel in de 85ste minuut alsnog de gelijkmaker, uit een penalty na een overtreding in het strafschopgebied.