Janssen: 'Heracles Almelo was erg effectief'

7 december 2014

FC Utrecht-aanvoerder Willem Janssen ziet wedstrijd tijdens tweede helft uit handen van ploeg glippen.

FC Utrecht legde het vanmiddag (zondag) op eigen veld af tegen Heracles Almelo. De Utrechters verloren, ondanks een sterke eerste helft, met 2-4 van de formatie uit Overijssel. FCUtrecht.nl zocht na afloop van het duel aanvoerder Willem Janssen op in de catacomben.

Janssen baalde flink van het thuisverlies tegen Heracles Almelo. Met name de tweede helft van het duel met de Almeloërs wilde hij graag vergeten. “We gaven het volledig weg in de laatste 45 minuten van de wedstrijd”, aldus de captain. “Terwijl we een prima eerste helft speelden. We merkten dat het publiek waardeerde wat we toen lieten zien. Waarom we in de tweede helft dan zo zwak speelden, weet ik niet. We liepen uiteindelijk tegen hun counters aan, die er ook nog eens allemaal invlogen. Heracles Almelo was vandaag erg effectief. Dat is ook een kracht.”

Clubtopscorer Ruud Boymans viel na een uur spelen uit met een blessure. Hij werd vervangen door Nacer Barazite. “Niets ten nadele van Nacer, maar het zijn twee compleet verschillende voetballers. Als het bij ons niet loopt, hebben we altijd nog de lange bal op Ruud, maar dat viel na zijn wissel weg.”

De captain is niet tevreden over de afgelopen tijd. “We hebben nu een serie achter de rug waarin we veel punten wilden en konden pakken. Het eindresultaat daarvan is echter slechts vier puntjes. Daar moeten we onszelf voor achter de oren krabben”, besluit Janssen.

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Digital partner

tres