IJsbaan en clown groot succes op Fan Village

16 december 2013

Fan Village met een ijsbaan en twee clowns voorafgaand aan FC Utrecht - PSV was zeer drukbezocht.

Fan Village voorafgaand aan de wedstrijd van zondagmiddag tegen PSV was erg gezellig. Niet alleen de sfeervolle kerstmuziek die te horen was, droeg hier aan bij. Ook de aangelegde ijsbaan en de aanwezigheid van clowns Trekdrop en Smeerkaas waren een groot succes.

Talent voor schaatsen ontbrak bij de clowns, dit in tegenstelling tot sommige jeugdige bezoekers die de baan over raasden. De Junior Tiger, het lid van de FC Utrecht-kidsclub, die het snelste was op de schaatsbaan, kon een gesigneerd shirt winnen. De snelste bleek uiteindelijk Daan van Tooren. Hij krijgt het shirt zo snel mogelijk. De medewerkers van de kidsclub nemen contact op met de prijswinnaar.

Schaatsen
Buiten het ‘wedstrijdschaatsen’ kon iedereen de ijzers onderbinden. Sommigen deden dit voor de eerste keer en vonden dit erg leuk. “Ik heb nog nooit geschaatst”, zei de achtjarige Myrthe uit Leusden. “Maar het was erg leuk om een keer op schaatsen te staan. Ik ben vandaag samen met mijn broertje Ivo en mijn vader naar de wedstrijd gekomen. De wedstrijd is nog niet eens begonnen en ik vind het nu al leuk.”

Ook de clowns Trekdrop en Smeerkaas waren op de ijsbaan te vinden, maar blonken vooral uit in vallen. Om ongelukken te voorkomen stapten zij van de baan en trakteerden zij de bezoekers van Fan Village op kerstmutsen. Vele supporters zaten daarom getooid met kerstmuts op de tribune.

Spelers
De spelers Kenny Teijsse en Johan Mårtensson kwamen naar het feest op het Westplein, voor de Cityside, om handtekeningen uit te delen en om met hun fans op de foto te gaan. Het is, mede in verband met het weer, nog niet bekend wanneer de volgende Fan Village plaatsvindt.

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Digital partner

tres