Halve Seizoenkaart vanaf nu verkrijgbaar

19 december 2017

‘Ik ben trots wa dâchie wat!'

Hij is er weer: de Halve Seizoenkaart van FC Utrecht! Met de Halve Seizoenkaart ben je erbij als FC Utrecht na de winterstop in Stadion Galgenwaard speelt tegen Ajax, AZ, Vitesse, FC Groningen, PEC Zwolle, FC Twente, Sparta Rotterdam, ADO Den Haag en VVV-Venlo. De Halve Seizoenkaart is jouw ultieme ticket voor de ontknoping van dit Eredivisieseizoen!

Het kalenderjaar 2017 was het meest succesvolle van FC Utrecht in de Eredivisie allertijden. Stond het oude clubrecord op 18 driepunters in 1 jaar, in 2017 pakte FC Utrecht 20 keer de volle buit. Steeds meer mensen weten de weg naar Stadion Galgenwaard te vinden; FC Utrecht is één van de drie teams in de Eredivisie met een toenemend toeschouwersgemiddelde. Van 2018 een nóg mooier jaar maken dan 2017: dat is het doel! Je als Twaalfde Man achter de ploeg scharen? Dat kan met de Halve Seizoenkaart!

Met de Halve Seizoenkaart op zak kun je bovendien extra kaarten kopen voor de thuiswedstrijden van FC Utrecht. Wil je dus eens met vrienden naar één van de wedstrijden in Stadion Galgenwaard? Geen probleem!

Meer informatie over de Halve Seizoenkaart kun je HIER vinden. De Halve Seizoenkaart is ONLINE te koop, en in de FC Utrecht Fanshop. Die vind je naast de hoofdingang van Stadion Galgenwaard en is open van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. 

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Digital partner

tres