Go Ahead-uit uitverkocht, Cambuur-uit gaat hard

5 december 2013

De uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles is uitverkocht. Voor het bekerduel bij SC Cambuur zijn nu al ruim 100 kaarten verkocht.

Het elftal van Jan Wouters kan in Deventer rekenen op de steun van een vol uitvak. In de voorverkoop is het duel binnen enkele dagen helemaal uitverkocht. De 400 kaarten voor het uitduel gingen als de spreekwoordelijke warme broodjes over de toonbank.

De wedstrijd tegen de club uit Deventer is de laatste wedstrijd in het kalenderjaar 2013. FC Utrecht komt daar twee oude bekenden tegen. Trainer Foeke Booy die in het verleden speler, trainer en technisch directeur bij FC Utrecht was, en Bart Vriends, de voormalig aanvoerder van Jong FC Utrecht.

Cambuur-uit: al 100 kaarten verkocht
Ook voor de bekerwedstrijd in Leeuwarden tegen SC Cambuur gaan de kaarten hard. Binnen enkele uren zijn al ruim 100 kaarten verkocht. Wil je ook mee naar de bekerwedstrijd op 18 december klik dan snel -HIER- om jouw kaarten te kopen.

Voor deze wedstrijd geldt een verplichte buscombi. Om een kaart te kopen moet je in het bezit zijn van een FC Utrecht-uitkaart. Vanwege de korte verkoopperiode vinden geen aparte verkoopdagen voor gouden seizoenkaarthouders plaats. Kaarten zijn te koop via de FC Utrecht Fanshopinternet en TicketBox. Een kaart kost € 15,-. De prijs van de buscombi bedraagt € 19 euro, maar FC Utrecht en SupportersVereniging FC Utrecht betalen per supporter beiden € 2 euro. Zodoende betaalt de supporter slechts 15 euro. Dit geldt voor iedere supporter van FC Utrecht, ongeacht of hij of zij lid is van één van de supportersverenigingen.

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Digital partner

tres