FC Utrecht O16 speelde dinsdagavond met 3-3 gelijk tegen Sparta. Alle doelpunten vielen in een spectaculaire tweede helft.FC Utrecht speelde op dinsdagavond de competitiewedstrijd tegen Sparta. Om 17:30 uur werd er op Zoudenbalch afgetrapt door beide teams die ervoor zorgde dat de wedstrijd gelijk opgaand was. De eerste kans van de wedstrijd viel te noteren voor Sparta na iets minder als een kwartier spelen. DE eerste kans FC Utrecht liet nog even op zich wachten, het was een wedstrijd waarbij vooral op het middenveld werd gestreden voor elke bal. De eerste kans kwam er wel na een klein half uur spelen maar leverde niks op. FC Utrecht werd vanaf dat moment sterker en had Sparta goed onder druk staan. Tot doelpunten kwam het niet waardoor de ruststand 0-0 was. De tweede begon eigenlijk zoals de eerste was geëindigd, FC Utrecht zette goed druk maar kon geen kansen creëren.  Na een kwartier spelen was ook pas de eerste kans weer te melden een goede actie van FC Utrecht over de rechterkant leverde net niet de gewenste goal op. Halverwege de tweede helft kreeg ook Sparta een grote kans, en deze werd ook benut door de Rotterdammers waardoor de stand op 0-1 kwam. FC Utrecht wilde wel naar voren spelen maar was erg slordig in de passing en had daardoor moeite om kansen te creëren. Tien minuten voor het einde van de wedstrijd kwam Sparta na een aanval door het midden op 0-2 en leek de wedstrijd gespeeld. Niets was minder waar FC Utrecht geloofde nog in een goede afloop en ging vol naar voren toe. Dit resulteerde in een penalty vijf minuten voor tijd, deze werd keurig benut waardoor FC Utrecht weer terug in de wedstrijd kwam.

De laatste vijf minuten werd er alles of niks gespeeld, bih een vrije trap in de laatste minuut van de wedstrijd ging iedereen mee naar voren. De vrije trap werd perfect ingebracht en bij de tweede paal kon de gelijkmaker worden binnen gekopt. Dit ook tot grote vreugde van de trouwe toeschouwers. De blessure was en daar FC Utrecht wilde meer, echter twee minuten in de blessure tijd was er een counter van Sparta die goed werd afgemaakt waardoor de stand op 2-3 kwam voor Sparta. FC Utrecht ging er nog één keer voor in de wetenschap dat er nog maar één minuut te spelen was. FC Utrecht kreeg een identieke vrije trap als bij de gelijkmaker, ook nu was iedereen weer mee voorin en ook nu viel de vrije trap goed. Wederom kon er bij de tweede paal gescoord worden waardoor FC Utrecht op een 3-3 gelijke stand kwam. Na dit doelpunt werd er direct afgefloten door de scheidsrechter, waarmee het team van Marcel van der Net alsnog een zwaar bevocht punt pakte.