FC Utrecht O14 speelde dinsdagavond een inhaalduel in en tegen Volendam. Na een 0-0 ruststand werd het uiteindelijk 1-1.
De reis op dinsdagavond ging dit keer naar Volendam waar FC Utrecht een competitiewestijd moest inhalen. FC Utrecht O14 ging vanaf het fluitsignaal sterk van start. Domineerde vooral in fysiek oogpunt tegen een hele stugge tegenstander. Er waren minimale kansen gedurende de eerste helft waarin Utrecht toch veel op de helft van Volendam speelde.

De 2de helft hetzelfde beeld ware het niet dat Volendam loerde op een kans. Met lange halen op de sterke spits trachtten zij de Utrecht defensie te ontrafelen. In de 58ste  minuut viel geheel tegen de verhoudingen in de 1-0 voor Volendam. Direct hierop deed de trainer enkel technische aanpassingen en ging een op een spelen. Er werd door Utrecht hard gevochten om toch nog een punt mee te nemen naar de Domstad. Na ballen op de paal en de lat kwam de verlossende 1-1 in de 66ste minuut. Beide teams waren tevreden met een punt maar er had voor Utrecht absoluut meer in gezeten.

FC Volendam O14 - FC Utrecht O14 (C2)   1-1 (0-0)