Geef aan KWF bij FC Utrecht – PSV

10 december 2013

Rond de wedstrijd tegen PSV van komende zondag staat KWF Kankerbestrijding centraal. Geef gul!

FC Utrecht steunt ook dit seizoen KWF Kankerbestrijding als maatschappelijk partner. Bij de wedstrijd FC Utrecht – PSV aanstaande zondag wordt door vrijwilligers gecollecteerd bij de ingangen van het stadion. De selectie van FC Utrecht geeft uiteraard het goede voorbeeld en doneert een bedrag uit de spelerspot. De collecte wordt daarnaast ondersteund door Maison van den Boer. De cateraar in Stadion Galgenwaard vergoedt alle consumptiemunten die door supporters en sponsors gedoneerd worden in de collectebussen.

Steun kankeronderzoek
Maar liefst één op de drie mensen krijgt vroeg of laat kanker. KWF Kankerbestrijding heeft daarom als doel: minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Als je niet naar de wedstrijd FC Utrecht – PSV kunt, maar het onderzoek naar kanker wilt ondersteunen, kan dat ook op andere manieren. Bijvoorbeeld via een online donatie, een periodieke machtiging of door je in te zetten als vrijwilliger voor KWF. Meer informatie hierover vind je op de website www.kwf.nl.

FC Utrecht en KWF Kankerbestrijding danken supporters en sponsors bij voorbaat voor hun bijdragen ten behoeve van het wetenschappelijk onderzoek in UMC Utrecht.

FC Utrecht Maatschappelijk
KWF Kankerbestrijding is één van de maatschappelijke partners van FC Utrecht. FC Utrecht neemt zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid zeer serieus. Binnen de provincie Utrecht organiseert de club diverse projecten en participeren FC Utrecht Maatschappelijk in verschillende activiteiten. Met name om jongeren te stimuleren gezond te eten en voldoende te bewegen. Een gezonde geest in een gezond lichaam is de basis voor een goede toekomst. Naast de projecten binnen het thema gezondheid voert de club een actief supportersbeleid waarbij open wordt gestaan voor initiatieven vanuit de supporters. Voor meer informatie over FC Utrecht Maatschappelijk kijk je -HIER-.

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Digital partner

tres