Forza Tour bij Zwaluwen Utrecht

3 december 2013

Yassin Ayoub en Sean Klaiber gaan woensdagmiddag met de Forza Tour naar RAC-club Zwaluwen Utrecht

De FC Utrecht Forza Tour gaat woensdagmiddag 4 december op bezoek bij amateurvereniging Zwaluwen Utrecht. Samen met FC Utrecht-jeugdtrainer Marcel van der Net geven FC Utrecht-middenvelders Yassin Ayoub en Sean Klaiber een voetbalclinic aan D- en E-pupillen van de RAC-club uit Utrecht.

De pupillen van Zwaluwen Utrecht worden getraind op hun techniek en spelen verschillende partijvormen. Daarnaast nemen zij ook deel aan het Forza Respect-programma. De clinic vindt plaats tussen 13:30 uur en 16:15 uur en is vrij toegankelijk voor publiek. De clinic wordt gehouden op sportcomplex Nieuw Welgelegen aan de Grebbeberglaan in Utrecht.

Forza Respect-programma
Naast het voetbalgedeelte is het Forza Respect-programma een belangrijk onderdeel van de training. Hierin komen verschillende aspecten aan de orde over de omgang van spelers onderling. In dit onderdeel staan sportiviteit en respect centraal. Amateurverenigingen die zijn aangesloten bij RAC Talentontwikkeling Midden-Nederland komen in aanmerking voor deelname aan de FC Utrecht Forza Tour.

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal logo_H&H_2_wit Amstel website

Digital partner

tres