Flink sjouwen in De Bilt

8 november 2017

Spelers Robin van der Meer, Sander van de Streek en Odysseus Velanas helpen echtpaar Vos een handje.

Na de verhuizing naar De Bilt waren er, zoals dat gaat bij een verhuizing, behoorlijk wat spullen opgeslagen in een schuur. Echtpaar Vos kon die eigenhandig niet opruimen en kreeg gisteren (dinsdag) in het kader van Oprecht Utrecht de beschikking over drie ijzersterke opruimers: de FC Utrecht-voetballers Robin van der Meer, Sander van de Streek en Odysseus Velanas.

Eigenlijk kon het drietal al na binnenkomst bij het echtpaar Vos niet meer stuk. “We hadden namelijk mooie Oprecht Utrecht-sjaals meegenomen, en een fraaie bos bloemen”, vertelt oud-speler Koos van Tamelen, die eveneens van de partij was in De Bilt.

Daarna verplaatste het gezelschap zich al snel naar de box waarin de spullen stonden opgeslagen die rijp waren voor de stort. De FC Utrecht-voetballers, die voor de gelegenheid een bestelbusje hadden georganiseerd, laaiden een busje vol en reden met de spullen naar de stort. Opgeruimd staat netjes, en vele (sterke) handen maken licht werk! 

Lees HIER een terugblik op Oprecht Utrecht in 10 Tweets en lees HIER welke klus Willem Janssen, Patrick Joosten en Matty Willock uitvoerden in Nieuwegein. Bekijk HIER hoe de wens van Geoffrey in vervulling ging.

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Digital partner

tres