Feestelijke aanbieding voor jongste fans

2 december 2013

FC Utrecht heeft een mooie aanbieding voor de jongste supporters. Voor slechts € 24,95 ben je lid en krijg je mooie cadeaus.

De kidsclub van FC Utrecht, de Junior Tigers, heeft een niet te missen aanbieding voor de jongste fans van FC Utrecht. Voor slechts € 24,95 kunnen kinderen tot en met 12 jaar lid worden van de Junior Tigers. Maar dit is nog niet alles.

Gratis naar FC Utrecht - PSV
Schrijf jij je vóór vrijdag 13 december in als nieuw lid, dan ontvang je twee gratis toegangskaarten voor het topduel FC Utrecht - PSV in Stadion Galgenwaard. Inschrijven is alleen mogelijk in de FC Utrecht Fanshop. Om je voor te bereiden op de eventuele kou krijg je eveneens een FC Utrecht-muts cadeau.

Naast deze twee voordelen van het lidmaatschap zijn er nog tal van andere redenen om lid te worden van misschien wel de leukste kidsclub van Nederland. Allereerst blijf je via de nieuwsbrief op de hoogte van het laatste FC Utrecht- en Junior Tiger-nieuws.

Voordelig Tigersetje
Bovendien kun je voor bijna alle thuiswedstrijden van FC Utrecht een Junior Tigersetje aanschaffen voor slechts € 20,-. Met dit setje kun jij met een volwassene een wedstrijd in Stadion Galgenwaard bezoeken. Ook kun je gedurende het jaar deelnemen aan tal van leuke activiteiten zoals het Junior Tiger-kerstontbijt met diverse spelers van FC Utrecht en maak je kans om mee te lopen in de line-up met de spelers. Tenslotte krijg je ook nog eens 10% korting op Junior Tiger-artikelen in de FC Utrecht Fanshop.

Dus wacht niet langer en maak gebruik van deze scherpe aanbieding.

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Digital partner

tres