FC Utrecht werkt samen met Defero en Yes Telecom

3 december 2014

Per aansluiting wordt bijdrage gedoneerd aan FC Utrecht Academie.

Met ingang van het huidige seizoen gaat FC Utrecht een samenwerking aan met Defero en Yes Telecom tot en met het einde van volgend seizoen. Defero en Yes Telecom bieden onder meer fans van FC Utrecht én leden van de FC Utrecht Business Club een gunstig tarief voor hun mobiele telefonie aan. Voor elke aansluiting doneren Defero en Yes Telecom een bijdrage aan de FC Utrecht Academie.

Met 25 jaar ervaring en kennis in de (tele)communicatie is Defero Communication Solutions B.V. opgericht met het doel moderne communicatie begrijpelijk, efficiënt en kosteneffectief te maken voor bedrijven. Defero werkt hierin nauw samen met mobiele provider Yes Telecom. Door maatwerk aan te bieden per aansluiting betaalt de klant alleen voor wat men verbruikt. Daarnaast hebben Yes Telecom en Defero een zeer hoog serviceniveau, met gratis zakelijke diensten, volledig advies en flexibiliteit.

Algemeen Directeur Wilco van Schaik van FC Utrecht is verheugd met de samenwerking. “Dat wij zowel onze fans als de zakelijke klanten een extra service kunnen aanbieden vormt de basis voor een succesvolle samenwerking”, zegt Van Schaik. “Wanneer ze daar bovenop ook nog de FC Utrecht Academie ondersteunen bij elke aansluiting is dat natuurlijk top. Dat is extra duurzaam voor onze club. Ik zie het als een investering in onze toekomst.”

Ook Neil Monsdale, eigenaar van Defero, kijkt uit naar de samenwerking. “De eerste contacten met verschillende mooie bedrijven zijn gelegd. Accountmanager Ralph Goossens van FC Utrecht heeft Yes Telecom en Defero voorgedragen bij verschillende businessclubleden. We zijn nog maar net begonnen met het sponsorship en kijken uit naar een vruchtbare samenwerking.”

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Digital partner

tres