Net als vorig seizoen speelt FC Utrecht in september een oefenwedstrijd tegen USV Elinkwijk. De wedstrijd vindt plaats op donderdag 5 september om 19:30 uur op Sportpark USV Elinkwijk.

Door interlandvoetbal in de desbetreffende week wordt er geen competitievoetbal gespeeld. FC Utrecht heeft daarom besloten een oefenwedstrijd te spelen tegen Zondag Eersteklasser USV Elinkwijk.

Vorig seizoen eindigde het treffen tussen beide ploegen in een 2-0 overwinning voor FC Utrecht. Na een doelpuntloze eerste helft, vielen beide treffers na rust. Doelpuntenmakers aan Utrechtse zijde waren Dave Bulthuis en Cedric Badjeck.

Trainer Jan Wouters gaf in deze wedstrijd een aantal jeugdspelers de kans om mee te spelen met het eerste elftal. Zo speelden Aleksandar Bjelica, Cedric Badjeck, Romano van der Stoep en Elroy Papot mee. Bjelica en Pappot zitten sinds het begin van dit seizoen bij de eerste selectie. Destijds speelde ook de Beste Speler van de Eredivisie A-junioren van afgelopen seizoen, Nassir El-Aissati, mee namens FC Utrecht.

Kaarten voor de wedstrijd zijn verkrijgbaar aan de kassa van de club.