FC Utrecht O16 treedt vandaag tegen de leeftijdsgenoten van Vitesse inhet strijdperk.

En het team begint goed. Al in de 10e minuut, Utrecht heeft dan aldrie corners te nemen gehad, weet, weet het via een goed aansluitendemiddenvelder uit die derde hoekschop de stand op 1-0 te brengen.
Maar een goed begin is niet altijd het halve werk. Vijf minuten later weetVitesse de gelijkmaker, de 1-1, alweer op het virtuele scoreboard te brengen.

Utrecht dringt dan weer aan en krijgt in de 20e minuut tot twee keertoe de mogelijkheid weer op voorsprong te komen, maar helaas. In de laatstespeelminuut van de eerste helft weet de thuisploeg echter alsnog, na eenprachtig opgezette actie over links, en opnieuw perfect afgerond door een vande middenvelders, toch te bewerkstelligen dat met een voorsprong gerust kangaan worden, 2-1.
FC Utrecht O16 start de tweede helft met dezelfde intenties als waar het deeerste helft aan de wedstrijd was begonnen, met opbouwend goed technisch spel.En dat is deze middag vanwege de dwars over het veld loeihard waaiende wind ookhet enig echt werkende strijdplan.

In de 67e minuut weet echter Vitesse uit een ogenschijnlijkongevaarlijke counter toch weer de aansluittreffer te maken, 2-2. Voor deUtrechtse ploeg betekent dit een mentale tik terwijl Vitesse er daarentegenjuist moed uit lijkt te putten.
Het denkbeeldige kwartje kan nu beide kanten opvallen. Maar ondanks enkelehachelijke momenten voor beide doelen en zelfs nog een te incasseren rode kaartaan Vitesse-kant blijft de stand vandaag in evenwicht.