FC Utrecht O16: Team van de maand ‘november’.

7 december 2013

De selectie van trainer Sjors Ultee is uitgeroepen tot het team van de maand november. Het spel van FC Utrecht O16 voldeed gedurende deze maand tijdens trainingen en wedstrijden in grote mate aan de kernbegrippen van de FC Utrecht Academie en was daarmee een voorbeeld voor al onze teams!

Een foto van het betreffende team, voorzien van een bijschrift, heeft in een plaats gekregen in de kleedkamergang op sportcomplex Zoudenbalch en in de Hattrick. Technisch Manager en Hoofd Opleidingen Henny Lee over de uitverkiezing:

Wij werken er iedere dag aan om tot de beste jeugdopleidingen van Nederland te behoren. De jeugdopleiding is een belangrijke pijler in de filosofie van de club. In onze opleidingsvisie is duidelijk omschreven welke speelstijl wij voor ogen hebben: een speelstijl die aansluit bij de cultuur van onze club en bij onze visie op voetbal en die gekenmerkt wordt door de begrippen: Dwingend, Technisch, Naar voren gericht, Met lef, Passie en strijd. Dit team heeft dit uiteindelijk in een aantal wedstrijden meer dan waargemaakt”.   

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Digital partner

tres