FC Utrecht O15 verloor vanmiddag van de leeftijdsgenoten van Vitesse/AGOVV. De gasten wonnen de wedstrijd op Sportcomplex Zoudenbalch met 0-2. Vitesse/AGOVV blijft daardoor 2e in de stand, FC Utrecht staat 5e.De wedstrijd werd gespeeld op een koud en winerig veld. FC Utrecht speelde met durf, passie en de wil om te winnen.Door vooral goed de zijkanten te zoeken kwamen er wat kansen voor ons, ook Vitesse ging voor de winst en zo ontstond er een leuke open wedstrijd. FC Utrecht speelde een zeer goede eerste helft.

De tweede helft ging de wedstijd op de zelfde voet verder van beide kanten, wij waren nu de bovenliggende partij en het was wachten op de eerste goal voor ons .Maar in de 64 minuut bleef de bal door de wind hangen in de lucht en was het Vitesse dat op 0-1 kwam door een kopbal. We gingen vol in de aanval echter in de 72 minuut viel de 0-2. Echt jammer de winst had hier moeten blijven maar soms gaat het zo in het voetbal. Op deze manier doorgaan in de volgende wedstrijden.

FC Utrecht O15 (C1) - Vitesse/AGOVV C1   0-2 Foto`s: Ron van Dongen