FC Utrecht O15 Team van de Maand

15 december 2014

Lee: 'Ploeg heeft gespeeld naar kernbegrippen en intenties'

Het Team van de Maand november van de FC Utrecht Academie is FC Utrecht O15. De ploeg van trainer/coach Ab Plugboer heeft de wedstrijden naar de kernbegrippen en intenties gespeeld, constateerde Technisch Manager en Hoofd Jeugdopleiding Henny Lee van FC Utrecht.

FC Utrecht O15 plaatste zich, net als FC Utrecht O17, O16 en O14, voor de winnaarspoule van de landelijke competitie. “Dat is ook voor de spelers en stafleden van FC Utrecht O15 een mooie beloning”, aldus Lee.

“FC Utrecht O15 heeft bovendien de wedstrijden naar onze kernbegrippen en intenties gespeeld. Wij werken er iedere dag aan om tot de beste jeugdopleidingen van Nederland te behoren”, vervolgt Lee. “De jeugdopleiding is een belangrijke pijler in de filosofie van de club. In onze opleidingsvisie is duidelijk omschreven welke speelstijl wij voor ogen hebben: een speelstijl die aansluit bij de cultuur van onze club en bij onze visie op voetbal en die gekenmerkt wordt door de begrippen: Dwingend, Technisch, Naar voren gericht, Met lef, Passie en strijd. Dat heeft FC Utrecht O15 in een aantal wedstrijden meer dan waargemaakt.”

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Digital partner

tres