FC Utrecht O15 ging midweeks flink onderuit in Friesland. Tegen sc Heerenveen O15 verloren de Utrechtse talenten met 7-2. De blik van de C-juniorenploeg uit Utrecht is nu gericht op het duel van morgen (zaterdag) met AZ Onder 15.

Al na één minuut keek FC Utrecht O15 tegen een 1-0 achterstand aan in Friesland, waar sc Heerenveen O15 na een kwartier op 2-0 kwam. Vlak voor rust kwam FC Utrecht O15 toch weer terug in de wedstrijd via een van richting veranderd schot (2-1) en een afvallende bal uit een hoekschop (2-2).

Lang mochten de Utrechters niet van de voorsprong genieten, want na precies 58 tellen te hebben gespeeld in de tweede helft, maakten de talenten uit Heerenveen er 3-2 van. FC Utrecht O15 probeerde wederom terug te komen in de wedstrijd, maar slaagde daar niet in en moest nog vier treffers incasseren (7-2).