Ook voor FC Utrecht O15 is het seizoen nu echt begonnen.

Zaterdag werd er al afgetrapt met een teambuildingsactiviteit bij Superfun te Amersfoort. De spelers mochten zich in verschillende teams wagen aan de Resque Challange en er werd afgesloten met een gezamenlijke lunch.

ADO Den Haag O15 - FC Utrecht O15 1-1 (1-1)

Dinsdagavond stond de eerste oefenwedstrijd van de tweede voorbereiding op het programma, ADO Den Haag O15 was hierbij de tegenstander. Een wedstrijd waarbij een slordig FC Utrecht in de eerst helft het betere van het spel had maar toch 1-0 achter kwam. Vlak voor rust kon Kubilay de gelijkmaker binnenschieten, na een goed uitgespeelde aanval.

In de tweede helft staat ADO Den Haag beter opgesteld en komt Utrecht nog tot een enkele kans. De kansen die beide ploegen kregen troffen echter geen doel. Net als de onderlinge wedstrijd in de eerste voorbereiding houden de beide ploegen elkaar in evenwicht.