FC Utrecht O14 won vanmiddag van ADO Den Haag O14. De thuisclub speelde een goede eerste helft en stond halverwege met 2-0 voor. Verder dan de aansluitingstreffer kwamen de gasten niet in de tweede helft.
Na de nederlaag van vorige week zaterdag tegen PSV heeft FC Utrecht O14 hard getraind om het verlies van 3 punten weer recht te zetten. ADO Den Haag was te gast op een ijskoud Zoudenbalch,

Het eerste kwartier ging het van beide kanten op en neer de ruimtes waren klein en beide ploegen gaven weinig weg. FC Utrecht begon steeds dominanter te voetballen. In de 18de minuut kreeg FC Utrecht een vrije trap, na een overtreding buiten de 16 meter. De bal werd uitstekend over de muur geplaatst helaas tegen de lat aan. Er werd gescoord vanuit de retun maar er was sprake van buitenspel. Dit gaf Utrecht veel energie en na een solo vanaf het middenveld werd een FC Utrecht speler onderuit gehaald, Penalty in de 21ste minuut 1-0 voor FC Utrecht. In de 35ste minuut valt terecht de 2-0 voor FC Utrecht. Na een vrije bal vanaf links werd er door Utrecht spelers veel sneller gereageerd.

In de 2de helft heeft FC Utrecht veel kansen gehad om verder uit te lopen, o.a. de paal was hierbij spelbreker. FC Utrecht vergat om te scoren. en bij een 2-0 stand gaven we de tegenstander nog hoop. In de 68ste minuut scoort ADO 2-1 dit geheel tegen de verhoudingen in. Het werd nog spannend in de 70ste minuut na een beslissing van de scheidsrechter. Deze beoordeelde een overtreding van de keeper van Utrecht de zogenaamde 6 seconden regel werd niet nageleefd. ADO kreeg nog een vrije bal in de 16. Deze bal werd hard overgeschoten. FC Utrecht kwam met de schrik vrij en kreeg uiteindelijk wat het verdiende de 3 punten maar het ging de laatste 10 minuten niet gemakkelijk.

FC Utrecht O14 (C2) - ADO Den Haag O14   2-1 (2-0)