FC Utrecht O13 Team van de Maand

18 december 2017

Eretitel gaat naar ploeg van trainer/coach Hidde van Boven.

FC Utrecht O13 is uitgeroepen tot Team van de Maand ‘november & december’. De selectie van trainer/coach Hidde van Boven doet het goed in de competitie waarin het landelijk op het hoogste niveau speelt, aldus Hoofd Opleidingen Henny Lee van FC Utrecht.

“Wij werken er iedere dag aan om tot de beste jeugdopleidingen van Nederland te behoren. De jeugdopleiding is een belangrijke pijler in de filosofie van de club. In onze opleidingsvisie is duidelijk omschreven welke speelstijl wij voor ogen hebben: een speelstijl die aansluit bij de cultuur van onze club en bij onze visie op voetbal en die gekenmerkt wordt door de begrippen: Dwingend, Technisch, Naar voren gericht, Met lef, Passie en strijd”, aldus Lee.

“De FC Utrecht O13- spelers hebben zich tot nu toe goed gepresenteerd in de genoemde competitie. De ontwikkeling van dit regionale geselecteerde team is in de wedstrijden zichtbaar. Gedurende dit lopende seizoen heeft dit team tot op heden bovendien veel wedstrijden gewonnen waardoor de jongens van trainer/coach Hidde van Boven in de top van de ranglijst momenteel met een keurige derde plaats te vinden zijn. Deze erkenning is een mooie beloning voor de spelers en de stafleden”, zegt Lee.

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Digital partner

tres