Vanmorgen om 10.30 uur stond de 2e poule wedstrijd voor de KNVB beker op het programma. De tegenstanders is AFC D1 uit Amsterdam.

De wedstrijd begint geweldig voor de Utrechters. Binnen 3 minuten wordt de 1-0 gemaakt. Uit een snelle aanval wordt de bal terug gelegd en uit het daaruit volgende schot komt de 1-0. Echter is 3 minuten later de domper groot. Door foutief uitverdedigen komt de bal plots voor de voeten van een AFC aanvaller die de 1-1 maakt. De koppies gaan bij FC Utrecht niet naar beneden maar de borsten gaan vooruit. Een steekpass brengt een FC Utrecht speler voor de keeper van AFC maar deze redt. In de 25e is het eindelijk wel raakt voor de Utrechters. Wederom een steekpass door het midden, de keeper kan de bal nog tegenhouden maar de rebound wordt over de keeper goed ingeschoten en het is 2-1. Met deze stand gaat FC Utrecht de rust in.

In de pauze wisselt trainer Marcel van der Net niet. AFC mag aftrappen maar het balbezit is voor FC Utrecht. Met veel pressie en druk houdt FC Utrecht AFC op hun eigen helft. Dit leidt in de 37 e minuut tot de verdiende 3-1. Het is nu afwachten dat FC Utrecht de klus even afmaakt maakt, maar dat gebeurt niet. Uit het niets komt AFC op 3-2. Het is daarna weer heel even FC Utrecht, uit een corner wordt de bal net naast gekopt. In de 46 minuut is AFC de tweede keer op de helft van FC Utrecht en maakt prompt de 3-3! De laatste 10 minuten zijn weer voor de Utrechters waarin nog vier keer gewisseld wordt. Aanval op aanval volgt. Ballen worden van de lijn gehaald, maar de 4-3 valt helaas niet. Na 62 minuten blaast de goed leidende scheidsrechter dhr. De Boer de wedstrijd af en staat de 3-3 op het scorebord.

Volgende week volgt de uitwedstrijd voor de competitie tegen Purmerstijd D1 en daan gaan de jongens voor de drie punten.