In de eerste helft maakt FC Utrecht O12 een achterstand goed en gaat met 1-2 de rust in. Na het laatste fluitsignaal staat een 4-2 overwinning op het scorebord.FC Utrecht O12 - JSV Nieuwegein D1   4-2  (2-1)

FCUbegint heel scherp in de 1e helft en is dominant. Er worden veel kansengecreëerd. Toch komt JSV vanuit het niets op een 0-1 voorsprong. FC Utrecht O12 herpakt zichen gaat weer verder. Er worden weer kansen gecreëerd en ook 2 keer gescoord door FC Utrecht O12. Ruststand 2-1.

In de 2e helft komt FCU direct op 3-1 door een prachtig doelpunt. Daarna komt JSV via een prachtige vrije trap tot 3-2 en wordt het een spannende2e helft. Vervolgens wordt er door FC Utrecht O12 nog 2 keerde paal geraakt en uiteindelijk beloont het zichzelf door de 4-2 te maken. Een terechte overwinning.

Volgende week speelt het team uit tegenDOVO D1 in Veenendaal om 10.30uur.overige uitslagen en standFoto`s: Ron van Dongen