FC Utrecht O12 heeft vanmorgen koploper Ajax D2 verslagen. In een uitstekende eerste helft nam de thuisclub een 3-0 voorsprong, in de tweede helft kwam Ajax goed terug, maar verder dan 3-2 kwamen de gasten niet.In een spannende wedstrijd heeft de O12 vandaag met 3-2 gewonnen van de leeftijdsgenoten van Ajax. De eerste helft was FC Utrecht oppermachtig. Het team creëerde veel kansen en de helft speelde zich bijna volledig af op de helft van Ajax. Met een dik verdiende 3-0 tussenstand werd de rust bereikt.

De tweede helft gaf een heel ander beeld. Nu was Ajax dominant en speelde het spel zich vooral op de FC Utrecht-helft af. Acht minuten voor tijd bracht Ajax de stand terug tot 3-2, waarna een bijzonder spannende slotfase volgde. Ondanks maar liefst zeven minuten blessuretijd slaagde FC Utrecht er in om de voorsprong vast te houden. Ajax leed daarmee de eerste nederlaag van het seizoen, een knappe prestatie van de FC Utrecht-spelers!

FC Utrecht O12 – Ajax D2 3-2 (3-0)