Na 2 eenvoudige oefenwedstrijden moest er vandaag een wedstrijd gespeeld worden tegen AFC O-11 .

Bij een gelijk opgaande eerste kwartier ging het aanvallende initiatief steeds meer uit van AFC, hetgeen in de 19e minuut resulteerde in een goal van AFC (0-1). Nog geen minuut later werd het 0-2 door matig uitverdedigen van FC Utrecht. Na deze achterstand kreeg AFC nog een grote mogelijkheid om de voorsprong verder uit te bouwen, maar deze werd gemist. FC Utrecht mistte echter ook nog een grote kans om voor de rust de stand een vriendelijker aanzicht te geven.

Direct na rust trachtte FC Utrecht uit een ander vaatje te tappen. Vanaf de aftrap werd er ten aanval getrokken, met in de 31e minuut als resultaat een tegentreffer (1-2). Ook werd er nog eens door FC Utrecht op de paal geschoten, hetgeen op dat moment wel de verhouding was. In de 42e minuut werd FC Utrecht verrast door een uitval van AFC en door chaotisch uitverdedigen werd in eigen goal geschoten (1-3). Door stug verdedigen gaf AFC in de resterende tijd niet veel meer weg en liep FC Utrecht tegen haar 1e nederlaag aan van deze oefenperiode.

Foto`s: Ron van Dongen