FC Utrecht O10 ronde verder in de beker (2-10 winst)

14 december 2013

Vandaag stond de bekerwedstrijd tegen JSV E3 op het programma. Een mooie gelegenheid om de bittere nasmaak van vorige week (toen het team net naast het kampioensschap greep)
weg te spoelen.

De ochtend begon met een domper omdat we te horen kregen dat de wedstrijd was afgelast. Na snel handelen konden we de wedstrijd in Nieuwegein op kunstgras spelen.  

Met een iets kleinere groep dan normaal gingen we overtuigend van start. Binnen enkele minuten stonden we al met 0-2 voor na twee goede treffers van de spits. We konden deze lijn goed doorzetten en bij vlagen met goede combinaties voor het doel komen. In rap tempo volgde een aantal doelpunten van diverse spelers van Utrecht Onder 10. Naast het goede spel maakte we ook nog een prachtig doelpunt; de rechtsvoor gaf een hoge voorzet en de spits schoot hem knap binnen vanuit de volley.  

In de tweede helft deed JSV wat terug na miscommunicatie bij een aantal spelers bij FC Utrecht. Daarna pakte Utrecht weer het initiatief en had het duidelijk de overhand. Een aantal mooie acties en combinaties zorgde voor een paar mooie goals waarbij er één goal niet onvermeld mag blijven. De centrale verdediger gaf een hoge diagonale crosspass op de diepgaande linksbuiten. Deze nam hem knap aan en schoot hem onberispelijk in de kruising. Deze goal deed denken aan de goal van Dennis Berkamp op aangeven van Frank De Boer tijdens de halve finale van het WK 98 tegen Argentinië.  

Komende woensdag speelt de Onder 10 zijn laatste competitiewedstrijd, thuis om 18.30 uur tegen de E1 van MSV’19.

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Digital partner

tres