FC Utrecht in gesprek over extra kaarten Ajax-uit

5 december 2014

De 400 kaarten voor het uitvak die beschikbaar waren voor Ajax – FC Utrecht, zijn in een mum van tijd over de toonbank gegaan.

FC Utrecht gaat met Ajax, gemeente en politie in gesprek over de kaarten voor het uitvak voor de wedstrijd van volgende week zondag. De club uit de Domstad pleit voor meer tickets voor het bezoekersvak, nu de 400 kaarten die daarvoor in eerste instantie beschikbaar waren, in een mum van tijd over de toonbank zijn gegaan.

Aan Ajax vraagt FC Utrecht om extra buscombikaarten voor FC Utrecht-supporters voor de wedstrijd van volgende week zondag in Amsterdam. “De animo is er”, zegt Algemeen Directeur Wilco van Schaik van FC Utrecht. “Dat blijkt ook wel uit het feit dat in een paar dagen tijd 400 kaarten zijn verkocht. De supporters van FC Utrecht willen hun ploeg steunen. Door dik, door dun, thuis én uit. Regelmatig is ons uitvak dit seizoen uitverkocht. Dat er nu weer 400 fans mee naar Amsterdam reizen, is mooi. Wij streven ernaar het mogelijk te maken, in overleg met alle betrokken partijen, meer supporters van FC Utrecht de kans te kunnen bieden mee te gaan naar Ajax-uit. Dit zou mooi passen in de opbouw die we over en weer als clubs en overheid hebben met supporters bij deze wedstrijden. Dit is eigenlijk nog maar één van de weinige topwedstrijden waar supporters van beide clubs in Amsterdam en Utrecht aanwezig mogen en kunnen zijn.”

Zodra bekend is of het verzoek van FC Utrecht is ingewilligd, volgt meer nieuws daarover en ook in geval dat van toepassing is over de hervatting van de kaartverkoop op deze website.

 

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Digital partner

tres