Zaterdag speelde FC Utrecht een uitwedstrijd tegen FC Groningen. FC Groningen strijdt met Emmen en Almere City voor de onderste plaatsen, terwijl FC Utrecht met een goede reeks bezig is richting de bovenkant van de competitie.FC Utrecht startte de wedstrijd sterk en leek meteen het verschil op de ranglijst waar te maken. Kansen creëerde FC Utrecht niet en het werd slordiger aan de bal. FC Groningen wist hier van te profiteren door goed druk te zetten op de verdediging van FC Utrecht. Dit leverde ook de 1-0 voorsprong op, door een goede aanval door het centrum van FC Utrecht. Beide ploegen kregen nog goede kansen, maar wisten de kansen niet in doelpunten om te zetten. FC Groningen was sterker en ging verdiend met een voorsprong de rust in.De tweede helft wist FC Utrecht wat het moest doen. Er werd beter verdedigd en in balbezit werden goede keuzes gemaakt. FC Utrecht liet zien dat het goed kan voetballen en terug in de wedstrijd kon komen. Dit gebeurde dan ook. Na een goede steekpass vanaf het middenveld en een rustige voorzet vanaf de linkerflank, wist de ingevallen middenvelder de bal in de goal te schieten. Na de 1-1 probeerden beide ploegen nog de winst te forceren, maar er vielen geen doelpunten meer. FC Utrecht nam een punt mee naar huis en kan hier gezien het spelbeeld mee leven. Volgende week komt AFC O15 naar Utrecht toe voor de volgende competitiewedstrijd. FC Groningen O15 – FC Utrecht 1-1 (1-0)’16 1-0, Speler FC Groningen ’43 1-1, Speler FC Utrecht