Fan Village in winterse sferen

4 december 2014

Winters tafereel zondag op plein voor Cityside.

FC Utrecht-muts op, FC Utrecht-sjaal om en gáán. Zondag, naar Fanvillage op het plein voor de Cityside voor aanvang van de wedstrijd FC Utrecht – Heracles Almelo. Want daar is, voordat de wedstrijd om 14.30 uur begint, van alles te doen.

Er is een skihut, vanuit waar de bij dit weer horende muziek wordt gedraaid. Er zijn tal van kleine, leuke spellen uitgestald en is een touwtjetrekstand met kerstmutsen. Bovendien is er een winterse sleebaan te vinden en staat er, voor zij die zich nog even willen opwarmen, een FC Utrecht-springkussen van de partij.

Zoals altijd komen er ook naar deze winterse editie van Fan Village twee selectiespelers van FC Utrecht. Hét moment voor een babbeltje, het scoren van een handtekening of het maken van een leuke selfie! Welke spelers er deze keer komen? Dat maakt FC Utrecht later deze week via Twitter bekend.

Kom ook kijken!
Kaarten voor de wedstrijd van aanstaande zondag tussen FC Utrecht en Heracles Almelo zijn te verkrijgen in de FC Utrecht Fanshop en online te bestellen. Via internet zijn kaarten tot de aftrap van de wedstrijd verkrijgbaar. De FC Utrecht Fanshop is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Op de wedstrijddag gaan de stadionkassa’s op het plein voor de Cityside open om 12.30 uur. Ook dan kan, last minute, nog een kaartje worden gekocht. De wedstrijd begint zondag om 14.30 uur. 

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Digital partner

tres