Extra reden om losse kaarten bij te kopen

21 oktober 2014

Seizoenkaarthouders van FC Utrecht maken kans op bijzondere uitnodiging voor FC Utrecht - Vitesse met bezoek van spelers.

Seizoenkaarthouders van FC Utrecht maken kans op een unieke uitnodiging. Onder de pashouders die voor het duel FC Utrecht – PSV, dat zondag om 14.30 uur wordt gespeeld, op hun seizoenkaart één of meer losse kaarten aanschaffen, worden vijf bijzondere ontvangsten voor het thuisduel tegen Vitesse verloot. De winnaars van deze actie worden maandagmorgen op FCUtrecht.nl kenbaar gemaakt.

Een bijzonder ontvangst, dat is waar seizoenkaarthouders kans op maken. Winnaars wonen FC Utrecht – Vitesse met één iemand extra iemand bij op de businesstribune van FC Utrecht. Voorafgaand aan de wedstrijd ontmoeten zij de flankspelers Edouard Duplan en Danny Verbeek. Na afloop van het duel in Stadion Galgenwaard brengt een tweetal hoofdrolspelers van die middag een bezoek aan de trouwe supporters.

Losse kaarten kunnen aangeschaft worden op drie plaatsen: in de FC Utrecht Fanshop, op de website van FC Utrecht en bij de TicketBox-verkooppunten. Kaarten voor volwassenen zijn te verkrijgen vanaf 25 euro. Het goedkoopste kinderkaartje kost 15 euro.

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Digital partner

tres