In de E-Divisie heeft FC Utrecht een nipte nederlaag geleden tegen Heracles Almelo. Het team van eSporter Lode de Boo ging met 2-1 onderuit tegen de door Bryan Hessing bestuurde Heraclieden, die tot de top van het klassement behoren.

Het digitale Heracles Almelo zette de druk vanaf het eerste fluitsignaal vol op FC Utrecht, dat na dik tien minuten vanuit een vrije trap een treffer moest incasseren. Lionel Messi, in Heracles Almelo-outfit, maakte een wereldgoal: 1-0.

Halverwege de eerste helft was er een mooie kans voor de ploeg van De Boo om op gelijke hoogte te komen, maar sluitpost David de Gea voorkwam de gelijkmaker. Vlak voor de break was het aan de andere kant van het digitale speelveld wél raak. Marcel Desailly tikte de bal binnen: 2-0. En dat terwijl FC Utrecht op dat moment 63 procent balbezit had.

Steven N’Zonzi was het die snel na de pauze een prachtige aansluitingstreffer produceerde. Hij ramde de bal vanaf een meter of 25 tegen de touwen (2-1). Maar die zo gewenste gelijkmaker, die kwam er daarna niet meer.