Draag bij aan onvergetelijke sfeer: kom in het rood-wit!

10 december 2013

FC Utrecht kan zomaar eens de beste thuisploeg in de Eredivisie van het kalenderjaar 2013 worden! Kom in het rood-wit en draag bij aan een topsfeer.

FC Utrecht kan zomaar eens de beste thuisploeg in de Eredivisie van het kalenderjaar 2013 worden! Op dit moment gaat FC Utrecht aan kop op deze ranglijst. Om ook op deze positie te eindigen, is een goed resultaat tegen PSV belangrijk. Jij bent er toch ook bij om FC Utrecht, in een onvergetelijk sfeervol Stadion Galgenwaard, naar de overwinning te schreeuwen?

Kom zondag naar Stadion Galgenwaard in de clubkleuren van FC Utrecht: rood-wit! Of het nu in een wedstrijdshirt, een gebreide trui met het logo erop, een rood-witte sjaal of een FC Utrecht-muts is, is niet van belang. Maar, Stadion Galgenwaard moet rood-wit kleuren! Dit bevordert de sfeer in het stadion, dat tegen PSV goedgevuld gaat zijn!

Met massale rood-witte steun vanaf de tribunes gaat de ploeg van Jan Wouters zondag op jacht naar een goed resultaat tegen PSV. Jij bent erbij, toch!?

Heb je nog geen kaart? Schaf dan een losse kaart aan via één van de bekende kanalen: FC Utrecht Fanshopinternet en TicketBox. Voor het duel geldt een clubkaartverplichting. Per FC Utrecht-(s)cc kunnen maximaal zes kaarten gekocht worden.

Heb je niet de gewenste rood-witte kleding van FC Utrecht in de kast hangen? Neem dan eens een kijkje in de webshop van FC Utrecht, of in de fanshop in Stadion Galgenwaard.

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Digital partner

tres