Clubkaart

Met de clubkaart van FC Utrecht heb je altijd de mogelijk om (een) kaart(en) te kopen voor thuiswedstrijden waarbij een clubkaartverplichting geldt. De clubkaart is gratis, vijf jaar geldig en eenvoudig aan te vragen. Let daarbij wel op: De aanvraag wordt niet goedgekeurd als je al een seizoen- of clubkaart hebt van FC Utrecht of van een andere betaald voetbalclub. Mocht je ook in aanmerking willen komen voor het kopen van een kaart voor uitwedstrijden, vraag dan een clubuitkaart aan in plaats van een clubkaart.

Met de clubuitkaart van FC Utrecht heb je altijd de mogelijk om een kaart te kopen voor uitwedstrijden van FC Utrecht. Uiteraard geldt dat ook voor de thuiswedstrijden van FC Utrecht waarbij een clubkaartverplichting geldt. De clubkaart kost € 15,- en is vijf jaar geldig. Bij het aanvragen dient een recente pasfoto ingeleverd/gemaild te worden. Zonder foto kan de clubuitkaart niet aangemaakt worden.

Let op: De aanvraag wordt niet goedgekeurd als je al een seizoen- of clubkaart hebt van FC Utrecht of van een andere betaald voetbalclub.


CLUBKAART


  • Toegang tot kaartverkoop van thuiswedstrijden met clubkaartverplichting;
  • Geen pasfoto verplicht.


CLUB UITKAART €15,-


  • Toegang tot kaartverkoop van thuiswedstrijden met clubkaartverplichting;
  • Toegang tot kaartverkoop van uitwedstrijden;
  • Pasfoto verplicht.


Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Digital partner

tres