En nu sta ik er: in de Eredivisie, in FC Utrecht 1

“Iedereen die een klein beetje thuis is in het Nederlandse jeugdvoetbal, kent AVV Zeeburgia wel. De lijst met profs die bij die club hun loopbaan zijn begonnen of er in elk geval in de jeugd hebben gespeeld, is bijna eindeloos."

"Ik maakte er ook mooie jaren mee. Maar toen ik in 2012 de kans kreeg de overstap te maken naar FC Utrecht, twijfelde ik daar geen moment over. Hoe hoog de lat ook lag en ligt bij Zeeburgia: FC Utrecht, dat is andere koek.

De jeugdopleiding van FC Utrecht stond toen al, zoals dat nu nog steeds het geval is, goed aangeschreven. Ik wist zeker dat ik in Utrecht met de allergrootste talenten van mijn leeftijd zou kunnen spelen en trainen en daar word je als speler beter van. Dat heb ik aan den lijve ondervonden.

Binnen en buiten de lijnen ben ik door FC Utrecht steeds door professionals begeleid, en het is mede dankzij die mensen dat ik het maximale uit mezelf heb kunnen halen. Dat ik het via de opleiding van FC Utrecht tot speler van het eerste elftal heb geschopt, maakt me trots. Ik had een droom.

Ik besloot er vol voor te gaan. Ik werd op alle mogelijke manieren geholpen door de mensen bij FC Utrecht. En nu sta ik er: in de Eredivisie, in FC Utrecht 1.”