Een droom die uitkomt

“Ik kon nog maar amper mijn veters strikken, of ik wist het al zeker: ik moest en zou profvoetballer worden."

"Op de pleintjes in Amersfoort was ik altijd hartstikke fanatiek, net als bij mijn cluppie CJVV. Toen ik eenmaal met mijn vader in Stadion Galgenwaard was geweest bij een wedstrijd van FC Utrecht was er helemaal geen houden meer aan: daar spelen, dat werd mijn grote doel. Daar wilde ik alles voor doen, en alles voor laten.

Toen ik door FC Utrecht werd gescout, was ik het gelukkigste kind op aarde. Ik wist: als ik in de FC Utrecht Academie kan spelen, dan ben ik een stap dichter bij mijn droom. Maar ik wist ook: dat is pas het begin. Ik moet hard werken, me ontwikkelen en toewerken naar de ultieme stap: spelen in het eerste elftal van FC Utrecht in Stadion Galgenwaard. Daar ben ik nu nog steeds volledig op gefocust.

Ik moet me onderscheiden in de trainingen met mijn eigen team, Jong FC Utrecht, en het maximale halen uit de trainingen met het eerste elftal, waarin ik kan leren van de ervaren jongens die al jaren in het profvoetbal spelen. Ik heb het gevoel dat ik het in me heb. Dat ik me de afgelopen jaren in de jeugdopleiding van FC Utrecht zodanig heb doorontwikkeld, dat ik mijn droom kan verwezenlijken.”