Businesstickets halve finale play-offs verkrijgbaar

9 mei 2016

Informatie over de wedstrijd van aanstaande zondag: FC Utrecht - PEC Zwolle.

FC Utrecht speelt in de halve finale van de play-offs thuis tegen PEC Zwolle. Dat duel begint op zondag 15 mei in Stadion Galgenwaard om 14.30 uur. Een overzicht met informatie over uw tickets.

’t Wed & Waard Lounge
Deze wedstrijd zit in het pakket van bestaande leden. Iedereen die in het bezit is van een hardcard, kan deze hardcard ook gebruiken tijdens het duel met PEC Zwolle. Hetzelfde geldt voor uw vaste parkeerkaart. Ook deze kunt u gebruiken voor het duel met PEC Zwolle. Iedereen die per wedstrijd losse tickets heeft, krijgt de losse tickets voor deze wedstrijd toegestuurd. Extra losse kaarten zijn verkrijgbaar á 50 euro.

Loge
Deze wedstrijd zit in het pakket van bestaande leden. Iedereen die per wedstrijd losse tickets heeft, krijgt de losse tickets en parkeerkaart(en) voor deze wedstrijd toegestuurd. Extra losse kaarten zijn verkrijgbaar á 130 euro.

Loge Premium
Deze wedstrijd zit in het pakket van bestaande leden. Iedereen die per wedstrijd losse tickets heeft, krijgt de losse tickets en parkeerkaart(en) voor deze wedstrijd toegestuurd. Extra losse kaarten zijn verkrijgbaar á 210 euro.

Particuliere skyboxen
Deze wedstrijd zit in het pakket van bestaande leden. Iedereen die per wedstrijd losse tickets heeft, krijgt de losse tickets en parkeerkaart(en) voor deze wedstrijd toegestuurd. Extra losse kaarten zijn verkrijgbaar á 75 euro.

Themaboxen
Deze wedstrijd zit in het pakket van bestaande leden. Iedereen die per wedstrijd losse tickets heeft, krijgt de losse tickets en parkeerkaart(en) voor deze wedstrijd toegestuurd. Extra losse kaarten zijn verkrijgbaar tegen de voor de desbetreffende themabox geldende reguliere prijzen.

Bestel tijdig uw extra tickets voor het duel met PEC Zwolle. Neem contact op met FC Utrecht Business door te bellen naar 030 – 888 55 04 of stuur een e-mail naar .

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Digital partner

tres