Businesstickets finale play-offs verkrijgbaar

17 mei 2016

Informatie over de wedstrijd van aanstaande zondag: FC Utrecht - PEC Zwolle.

FC Utrecht heeft de finale van de play-offs om Europees voetbal bereikt! De ploeg neemt het deze week tweemaal op tegen Heracles Almelo. Het eerste duel is donderdag in Almelo en de return is zondag 22 mei in Stadion Galgenwaard. Deze wedstrijd begint om 14.30 uur. Een overzicht met informatie over uw tickets.

’t Wed & Waard Lounge
Deze wedstrijd zit in het pakket van bestaande leden. Iedereen die in het bezit is van een hardcard, kan deze ook gebruiken tijdens het duel met Heracles Almelo. Hetzelfde geldt voor uw vaste parkeerkaart. Ook deze kunt u gebruiken voor het duel met Heracles Almelo. Extra losse kaarten zijn verkrijgbaar á 50 euro.

Loge
Deze wedstrijd zit in het pakket van bestaande leden. Uw toegangskaarten worden klaargelegd bij de business-balie, direct naast de receptie en kunt u voorafgaand aan de wedstrijd ophalen. Uw toegangskaarten zijn ook op werkdagen af te halen bij Stadion Galgenwaard. Neem daarvoor contact op met uw accountmanager. De losse parkeerkaart(en) krijgt u per e-mail toegestuurd. Extra losse kaarten zijn verkrijgbaar á 130 euro.

Loge Premium

Deze wedstrijd zit in het pakket van bestaande leden. Uw toegangskaarten worden klaargelegd bij de business-balie, direct naast de receptie en kunt u voorafgaand aan de wedstrijd ophalen. Uw toegangskaarten zijn ook op werkdagen af te halen bij Stadion Galgenwaard. Neem daarvoor contact op met uw accountmanager. De losse parkeerkaart(en) krijgt u per e-mail toegestuurd. Extra losse kaarten zijn verkrijgbaar á 210 euro.

Particuliere skyboxen
Deze wedstrijd zit in het pakket van bestaande leden. Uw toegangskaarten worden klaargelegd bij de skyboxbalie en kunt u voorafgaand aan de wedstrijd ophalen. Uw toegangskaarten zijn ook op werkdagen af te halen bij Stadion Galgenwaard. Neem daarvoor contact op met uw accountmanager. De losse parkeerkaart(en) krijgt u per e-mail toegestuurd. Extra losse kaarten zijn verkrijgbaar á 75 euro.

Themaboxen
Deze wedstrijd zit in het pakket van bestaande leden. Uw toegangskaarten worden klaargelegd bij de skyboxbalie en kunt u voorafgaand aan de wedstrijd ophalen. Uw toegangskaarten zijn ook op werkdagen af te halen bij Stadion Galgenwaard. Neem daarvoor contact op met uw accountmanager. De losse parkeerkaart(en) krijgt u per e-mail toegestuurd. Extra losse kaarten zijn verkrijgbaar tegen de voor de desbetreffende themabox geldende reguliere prijzen.

Bestel tijdig uw extra tickets voor het duel met Heracles Almelo. Neem contact op met FC Utrecht Business door te bellen naar 030 – 8885504 of stuur een e-mail naar .

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Digital partner

tres