Directors Lounge

In de Directors Lounge biedt FC Utrecht bedrijven, kenniscentra en overheidsinstanties in de provincie Utrecht de gelegenheid elkaar exclusief op directieniveau te ontmoeten. Voetbal is daarbij het verbindende element. U geniet van een informeel, maar culinair hoogwaardig diner vervaardigt door een privé-kok in een sfeervol ingerichte ruimte.

De Directors Lounge bevindt zich op de vijfde verdieping van Stadion Galgenwaard en biedt plaats aan 36 personen. Dit exclusieve netwerk wordt door de gastheer, Alexander Sterk, Sales Director bij Louwman Exclusive Cars, tot een hechte groep gesmeed. Samen geven de leden invulling aan het programma voorafgaand aan de wedstrijd. Zo wisselden sprekers als oud-keeper Hans van Breukelen, ex-olympiër Carl Verheijen, Peter Timofeeff zich afgelopen seizoen af.

Als één van de hoogtepunten vindt ieder jaar de Directors Day plaats op toplocaties als het sterrenrestaurant De Hoefslag en Paleis Soestdijk.

Samengevat beschikt u over de volgende faciliteiten:

  • Toegang tot alle thuiswedstrijden in de Eredivisie
  • Variërende culinaire verrasingen bereid door een chef-kok in de Lounge inclusief dranks
  • Per twee seats één parkeerkaart
  • Gebruik van de Lounge tijdens kantoortijden in onderling overleg
  • Toegang tot FC Utrecht Business evenementen

Voor meer informatie over de Directors Lounge kunt contact opnemen met Arnaud Miltenburg, Head of Sales bij FC Utrecht Business. Arnaud is te bereiken door een e-mail te sturen naar  of door te bellen met 06-22373872. Wilt u dat Arnaud contact met u opneemt? Vul dan het formulier aan de zijkant van deze pagina in. 

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

4Launch hummel_Sport_Logo_Black_horizontal logo_H&H_2_wit Amstel website

Onlinepartner

tres