Connected Lounge

FC Utrecht maakt zich met haar connectiviteitspartner Tele2 sterk om van Stadion Galgenwaard een Connected Stadium te maken. Samen met het Smart City-consortium dat verder bestaat uit De Gemeente en Huawei, wordt deze connectiviteit vervolgens uitgebreid over de stad. De eerste stap om van Stadion Galgenwaard het meest Connected Stadium van Nederland te maken is de oprichting van een themalounge: de Tele2 Connected Lounge.

Door toe te treden tot de Connected Lounge krijgt u een unieke mogelijkheid om te netwerken op hoog niveau met branchegenoten centraal in Nederland. De vaste gastheer en gastvrouw vanuit FC Utrecht & Tele2 zorgen middels de persoonlijke benadering ervoor dat u zich al snel thuis voelt en verzorgen graag introducties. De ultieme wedstrijdbeleving met voetbal, service en catering van hoog niveau.

Aangrenzend aan de Connected Lounge kunt u plaatsnemen op luxe leren seats. Van deze seats heeft u een perfect overzicht over het speelveld van Stadion Galgenwaard.

Samengevat beschikt u over de volgende faciliteiten:

  • Toegang tot alle wedstrijden in de Eredivisie
  • Variërend buffet inclusief drankjes
  • Per twee seats één parkeerkaart
  • Toegang tot de lager gelegen verdiepingen
  • Gebruik van de Lounge tijdens kantoortijdens in onderling overleg
  • Toegang tot FC Utrecht Business evenementen

Voor meer informatie over de Connected Lounge kunt contact opnemen met Martijn Standaart, Commercial Director bij FC Utrecht Business. Martijn is te bereiken door een e-mail te sturen naar of door te bellen met 06-13265156. Wilt u dat Martijn contact met u opneemt? Vul dan het formulier aan de zijkant van deze pagina in. 

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

4Launch hummel_Sport_Logo_Black_horizontal logo_H&H_2_wit Amstel website

Onlinepartner

tres